Satılık Tekneler

2014 Dünya Süperyat ödülleri sahiplerini buldu
5/7/2014 2014 Dünya Süperyat ödülleri sahiplerini buldu

Madame Gu- Superyacht

2014 Dünya Süperyat ödülleri Amsterdam'da yapılan galada sahiplerine taktim edildi. 2005 yılından bu yana verilen prestijli ödüller, süperyat endüstrisinin en arzu edilen ödülleri haline geldi.
Dünya Süperyat Ödülleri, dünyanın önde gelen firmaları Amels, Feadship, Heesen, Holland Jachtbouw ve Royal Huisman tarafından destekleniyor.

Dünyada yankı uyandıran müthiş galada şüphesiz en öne çıkan süperyat
Madame Gu oldu. 2000 Groston ve üzeri deplasmanlı motoryat ödülüne layık görülen Madame Gu, aynı zamanda yılın motor yatı ödülünü de kazandı.

Madame Gu-Superyacht _aft seen

Finallerdeki en büyük motoryat olan
Madame Gu, sahiplerine 2013'te teslim edilmişti. Madame Gu'yu diğer finalistlerin önüne geçiren başlıca unsurlar, yapısının üstün kalitesi, tasarımıyla birlikte mekanik elementlerin ve sistemlerin yüklenmesi oldu. Ek olarak mükemmel düzeydeki iç yapısı ve dekorasyonu Madame Gu'yu jürinin gözünde kıyaslanamaz bir yere getirdi.

Inuskshuk- Sail

Yılın yelkenli yatı ise 32.64 metrelik Inukshuk oldu. Baltic Yachts üretimi süper yelkenli yat, üstün performansı ile mükemmel düzeydeki konforun kombinasyonunu en iyi şekilde sunduğu için ödülü kazandı. Finlandiya'da üretilen Inukshuk, sahibinin istekleri doğrultusunda Baltic Yachts tarafından özel olarak üretildi. Bu prestijli ödülün sahibi Inukshuk, German Frers tarafından tasarlandı. İç tasarımını ise Adam Lay Studio tamamladı.

Proteksan-Turquise-50m-Ileria

Ödül galasının standart kategorileri ötesinde verilen bir diğer ödülde 'Kalite ve Değer' ödülüydü. Üçüncü prestijli bu ödülün sahibi ise 50.4 metrelik Ileria motoryatı oldu. Ileria Proteksan-Turquoise firmasının Türkiye'deki tesislerinde üretildi. Yüksek kaliteyle birlikte en mükemmel fiyat orantısına bakılan 'Kalite ve Değer' ödülünü kazanan Ileria, bu önemli kriterleri bir araya getirebilen en iyi motoryat olarak seçildi.



www.worldsuperyachtawards.com/

DISCLAIMER: It is forbidden to copy the news. News available on yatvitrini.com con only be used by giving link .Legal action will be made about who copied out of it.
Yorumlar
 
Görüntülenecek kayıt yoktur.
Yorum Ekle

Yorum ekle

Gönder

ALLOther News
carpoint