Satılık Tekneler

2014 Rolex Sydney Hobart’da 118 tekne yarışacak
11/19/2014 2014 Rolex Sydney Hobart’da 118 tekne yarışacak
2014 Rolex Sydney Hobart Yat Yarışı’nda 118 teknenin yarışması bekleniyor. Katılımcıların önümüzdeki hafta CYCA komodoru John Cameron tarafından resmi olarak açıklanacağı toplantı, Avustralya Milli Denizcilik Müzesi’nde gerçekleşecek. 

2014 Rolex Sydney Hobart’da 118 tekne yarışacak

Bu yıl 70.’si yapılacak olan Sydney Hobart yarışı, dünyanın en prestijli uzun mesafe yat yarışlarından biri. Bu yılda finişe ilk gelen teknenin onurlandırıldığı ‘line honours’ kapışmasını; üç zafer tacı taşıyan Wild Oats XI, Perpetual Loyal ve yeni inşa edilen Ragamuffin 100 ile, Amerikalı Comanche ile RIO 100 arasında geçmesi bekleniyor. Yeni gövdesiyle boy gösterecek olan Ragamuffin 100, eski güvertesini taşıyor. Yepyeni gövdeye ek olarak hareketli salma, su ballastları, çift dümen palaları ve yeni yelkenleri ile Ragamuffin 100 son derece iddialı. 

2014 Rolex Sydney Hobart’da 118 tekne yarışacak

İki yıllık bir projenin ürünü olan Comanche, teknolojinin sınırlarını zorlayan ve bu tarz yat yarışlarında sürat ve zaman rekorlarını kırmak üzere tasarlanan bir yarış makinesi. RIO 100 ise eski Lahana’nın modifiye edilmiş ve boyu 100 feet’e yükseltilmiş hali. Bunların yanı sıra Wild Oats ile Perpetual Loyal da geçen yıldan sonra modifikasyonlar yapmış diğer yelkenliler. 
 


YASAL UYARI: Haberin kopyalanması yasaktır. Haber sadece yatvitrini.com’a link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalayanlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.
Yorumlar
 
Görüntülenecek kayıt yoktur.
Yorum Ekle

Yorum ekle

Gönder

TÜMÜDiğer Haberler
Sosyal Medya‘da Bizi Takip Edin!

ok

Satış Sözleşmesi | Kullanım Koşulları | Gizlilik İlkeleri | Site Haritası

© Copyright 2012, Tüm hakları saklıdır.

carpoint