Satılık Tekneler

2014 Gaastra PalmaVela bugün başlıyor
5/1/2014 2014 Gaastra PalmaVela bugün başlıyor

2014 Gaastra PalmaVela bugün başlıyor

Antrenman ve son ayarların tamamlandığı günlerin ardından 2014 Gaastra PalmaVela şampiyonası bugün start alıyor. Mallorca, İspanya'da gerçekleşecek olan dev yarış haftası, Wally ve Mini Maxi sınıfı dev yatların kapışmasına sahne olacak. Geçen yılın Wally sınıfı şampiyonu, Jean Charles Decaux'un 'J One'ı, bu yıl ünvanını korumaya çalışacak. Mini Maxi sınıfında ise Jethou ve yeni Ran, 2013'te kazanamadığı zafere bu yıl ulaşmak için mücadele edecek. Geçen yıl Mini Maxi'nin favorilerinden olan bu iki ekip sırasıyla ikinci ve üçüncü olmuşlardı.

14 tekneden oluşan filo, Wally ve Mini Maxi olmak üzere iki ayrı sınıfta mücadele edecek. Yarışlar orsa-pupa parkurda, Palma Koyu'nun doğusunda yapılacak.

2014 Gaastra PalmaVela bugün başlıyor

İki sınıfta toplam 120'den fazla yelkenci yarışıyor olacak. 120 yelkencinin arasında Olimpik yelkenciler, dünya turu atmış ve America's Cup'ta yarışmış olanlar var. 11 yıllık bir geçmişe sahip olan Gaastra PalmaVela regatta, süperyatların kapışması olarak anılıyor.   


Fotograflar: Martinez Studio 


 

 



YASAL UYARI: Haberin kopyalanması yasaktır. Haber sadece yatvitrini.com’a link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalayanlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.
Yorumlar
 
Görüntülenecek kayıt yoktur.
Yorum Ekle

Yorum ekle

Gönder

TÜMÜDiğer Haberler
Sosyal Medya‘da Bizi Takip Edin!

ok

Satış Sözleşmesi | Kullanım Koşulları | Gizlilik İlkeleri | Site Haritası

© Copyright 2012, Tüm hakları saklıdır.

carpoint