Satılık Tekneler

2014 Delphia Yachts Yılı Olacak!
1/14/2014 2014 Delphia Yachts Yılı Olacak!

2014 Delphia Yachts Yılı Olacak!
Escape 1080 Soley

Delphia Yachts; yeni modelleri, marinası ve dünyaca ünlü yelkencilerden oluşan yeni kadrosu ile 2014’e hızlı bir giriş yaptı.

Delphia; yelkenli filosuna dahil ettiği iki yeni model Delphia 29 ve Delphia 34 lansmanını Boot Düsseldorf’ta yapmaya hazırlanırken; Lounge Boat serisi olan Escape’in 1080 Soley modeli de “Avrupa Yılın Teknesi” Adayı olarak başarısını tescillemek için jurinin karşısına çıkacak.

2014 Delphia Yachts Yılı Olacak!
D34

D29, D34 her iki model de; kendiliğinden tramolalı flokları, german sheeting anayelken sistemi ile tek kişiyle dümeni terk etmeden performanslı seyir imkanı tanıyacak. Yeni D29 ve D34; kokpit ve iç alanlarında sunduğu geniş yaşam olanakları ile fark yaratacak.

2014 Delphia Yachts Yılı Olacak!2014 Delphia Yachts Yılı Olacak!
D34

Delphia 29; 2 veya 3 kabinli versiyonu, yeke veya dümen seçeneği ile rakiplerinden ayrılacak. Delphia 34 ise; Delphia’nın karakteristik özelliklerinden vazgeçmeden kullanışlı kokpiti, kendisinden feetlerce büyük yatları kıskandıracak iç yaşam alanları ile müşterilerine sunulacak.

2014 Delphia Yachts Yılı Olacak!
D29

Bir diğer gelişme ise “Maxi Yachts” hakkında. Geçtiğimiz yıl Delphia Yachts tarafından devralınan Maxi Yachts seçkin modeli “Maxi 1300” dünyaca ünlü tasarımcı Pelle Petterson imzası ile dünya lansmanını yine Düsseldorf’ta yapacak.   Delphia Yachts ekibine dahil olan; Dünyaca ünlü yelkenci; Karol Jablonski de Düsseldorf Boat Show’da yelkenseverler ile buluşacak.


2014 Delphia Yachts Yılı Olacak!
D29 Deck

2014’te sadece yat üretiminde değil; farklı alanlarda da güçlü bir varlık göstermeye başlayan Delphia Yachts; artık kendi marinasına da sahip. Baltık Denizi’nde dünyanın en önemli liman kentlerinden biri olan Gdansk’ta konumlanan “Delphia Yachts Marina” denizcileri güvenle ve keyifle ağırlayacak, aynı zamanda bir bakım onarım merkezi olarak kullanılacak. Gdansk’taki marina sadece bir “başlangıç”. Yeni modelleri ve farklı alanlardaki atılımları ile 2014; Delphia Yachts yılı olacak. 

www.delphiaturkiye.com

www.virayatcilik.com


YASAL UYARI: Haberin kopyalanması yasaktır. Haber sadece yatvitrini.com’a link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalayanlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.
Yorumlar
 
Görüntülenecek kayıt yoktur.
Yorum Ekle

Yorum ekle

Gönder

TÜMÜDiğer Haberler
Sosyal Medya‘da Bizi Takip Edin!

ok

Satış Sözleşmesi | Kullanım Koşulları | Gizlilik İlkeleri | Site Haritası

© Copyright 2012, Tüm hakları saklıdır.

carpoint