Satılık Tekneler

2014 Argo Group Gold Cup'da GAC Pindar üstünlüğü
10/27/2014 2014 Argo Group Gold Cup'da GAC Pindar üstünlüğü

2014 Alpari World Match Racing Tour kapsamında Bermuda’da gerçekleşen 2014 Argo Group Gold Cup’ta Taylor Canfield’ın US One ekibi galip geldi. Son şampiyon US One’ın, sezonun sondan bir önceki ayağı olan 6. ayakta aldığı bu galibiyet altın değerindeydi. Sezonun lideri GAC Pindar dördüncü olmasına rağmen liderliğini sürdürdü.

Argo Gold Cup

25-29 Kasım tarihlerinde yapılacak olan sezonun son yarışı Monsoon Cup’tan önce Ian Williams dümenciliğindeki GAC Pindar ekibi genel klasman liderliğini koruyor. Geçtiğimiz hafta start alan ve dün sona eren Argo Group Gold Cup’ta 12 yarışta da kaybetmeyen Ian Williams, önce Eric Monnin’e 3-1 ardından Taylor Canfield’ın US One ekibine 2-1 kaybederek 4. sırada kaldı. Haftanın galibi ise, anayelkeninde Türk Farr 40 One Design ekibi Asteriskin anayelkencisi Rod Dawson’ın olduğu, Taylor Canfield’ın dümenciliğini yaptığı US One ekibi oldu.

Bu sonuçların ardından Malezya’daki son ayak Monsoon Cup’ta Williams ile Canfield arasında gerçek bir şampiyonluk mücadelesi yaşanacak. İkili arasında önde bitiren ekip sezonun şampiyonu ünvanına erişecek.



http://www.argogroupgoldcup.com/



YASAL UYARI: Haberin kopyalanması yasaktır. Haber sadece yatvitrini.com’a link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalayanlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.
Yorumlar
 
Görüntülenecek kayıt yoktur.
Yorum Ekle

Yorum ekle

Gönder

TÜMÜDiğer Haberler
Sosyal Medya‘da Bizi Takip Edin!

ok

Satış Sözleşmesi | Kullanım Koşulları | Gizlilik İlkeleri | Site Haritası

© Copyright 2012, Tüm hakları saklıdır.

carpoint