Satılık Tekneler

1127 Optimist 31. Garda Yarışı için İtalya'da Buluştu
3/29/2013

1127 Optimist 31. Garda Yarışı için İtalya'da Buluştu

31. Garda Optimist Yarışları için kayıt yaptıran 30 ulustan tam 1127 katılımcı yarış için Italya Trentino bölgesindeki Garda Gölü’nde buluştu.Katılımcılar sayılarıyla yeni bir rekora imza attılar.

Milli yelkencilerimizin de aralarında olduğu Optimist yarışçıları dün sabah saat 11.00 de verilen start ile soğuk bir havada mücadeleye başladılar. Ancak rüzgarın yetersizliği nedeniyle sadece Pembe grubtaki (9-11 yaş) yarışçılar yarışı tamamlayabildi. Diger gruplara hava yetmedi ve yarış tamamlanamadı. Yarışı birinci tamamlayan Polonya'dan Abramowicz, ardından yine vatandaşı Pole Kosmalski ikinci ve üçüncü sırada Italyan Giovanni Sandrini ilk üç sırayı aldılar.

Bu yarışlarda kazanmanın dışında önemli olan bir başka konu ise,her yıl çok daha fazla sayıdaki optimist yarışmacısının buluşmasına tanık olmak.Yarışın favorileri; Britanya’dan "David Labrouche",son 2 yarışı kazananlardan "Milli yelkencilerimiz ve Italyanlar"ında podyuma çıkma olasılıgı beklenen yarışçılar.  Bugunkü yarışın saat sabah 10.00 da başlaması planlanıyor.

Milli Takımımıza başarılar diliyor, iyi neticelerini bekliyoruz.

1127 Optimist 31. Garda Yarışı için İtalya'da Buluştu

1127 Optimist 31. Garda Yarışı için İtalya'da Buluştu

Thedailysail.com / Yatvitrini.com



YASAL UYARI: Haberin kopyalanması yasaktır. Haber sadece yatvitrini.com’a link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalayanlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.
Yorumlar
 
Görüntülenecek kayıt yoktur.
Yorum Ekle

Yorum ekle

Gönder

TÜMÜDiğer Haberler
Sosyal Medya‘da Bizi Takip Edin!

ok

Satış Sözleşmesi | Kullanım Koşulları | Gizlilik İlkeleri | Site Haritası

© Copyright 2012, Tüm hakları saklıdır.

carpoint