Satılık Tekneler

2022 Rolex Sydney Hobart’da Birinci Yine Comanche!
12/29/2022 2022 Rolex Sydney Hobart’da Birinci Yine Comanche! Rolex Sydney Hobart Yat Yarışı’nın 2022 versiyonunda finiş hattını ilk geçen tekne yine Comanche oldu. “Line Honours” zaferi olarak adlandırılan yarışı birinci bitirme ödülü, maxi yatlar arasındaki büyük prestij mücadelesi olarak görülüyor. 

Rolex Sydney Hobart.Comanche

Her yıl düzenlenen ve Sydney Limanı’ndan start ederek Tazmanya’da sona eren 628 deniz mili rotalı coğrafi yarış, bu yıl da büyük mücadelelere sahne oldu. Yarışın en hızlıları, maxi sınıfı yatlar arasındaki Line Honours rekabetini 100 fit’lik Andoo Comanche kazandı. John ‘Hernan’ Winning Jr dümenciliğinde yarışan Andoo Comanche ekibi, yarışı 1 gün, 11 saat, 56 dakika ve 48 saniyede tamamladı. Line Honours rekoru, 2017’de yine Comanche teknesi tarafından 1 gün, 9 saat, 15 dakika ve 24 saniyeyle kırılmıştı. 

Rolex Sydney Hobart.Comanche

Kuzeydoğu yönünden esen rüzgar sayesinde yarışın neredeyse tamamını rüzgaraltı seyirle geçiren filonun ön bölümü, bu sayede rekora oldukça yaklaşmış oldu. Comanche’nin ardından yarışı ikinci sırada tamamlayan, Christian Beck’in LawConnect teknesi oldu. Üçüncü finiş veren tekne Black Jack, dördüncü ise yarışın uzun yıllardır favorilerinden olan, Oatly Ailesi’nin sahibi olduğu Hamilton Islands Wild Oats oldu. 

Rolex Sydney Hobart.Comanche

Bu yıl 77.’si düzenlenen Rolex Sydney Hobart Yat Yarışı’nda 109 tekne start etti. 
 
rolexsydneyhobart.com
DISCLAIMER: It is forbidden to copy the news. News available on yatvitrini.com con only be used by giving link .Legal action will be made about who copied out of it.
Yorumlar
 
Görüntülenecek kayıt yoktur.
Yorum Ekle

Yorum ekle

Gönder

ALLOther News
carpoint