Satılık Tekneler

2017 America's Cup’a Bermuda ev sahipliği yapacak.
12/4/2014 2017 America's Cup’a Bermuda ev sahipliği yapacak.
2017 yılında düzenlenecek olan 35. America's Cup ile ilgili olarak organizasyon Pazarlama Yönetmeni Dr Harvey Schiller, New York’ta yapılan basın toplantısında Haziran 2017’de başlayacak olan yarışın parkuru hakkında bilgi verdi.

2017 America's Cup’a Bermuda ev sahipliği yapacak.

Dr Schiller tarafından yapılan açıklamada, şu ana kadar 5 takımın 2017 serisinde start alması kesinleşti. Emirates Team New Zealand (NZ), Luna Rossa (ITA), Artemis Racing (SWE), Ben Ainslie Racing (GBR) and Team France (FR) yanı sıra, organizasyonun görüşmelerinin devam ettiği iki ciddi katılımcı takımın daha olacağı ifade edildi.

America's Cup 2015 serisinde ise Portsmouth ve Gothenburg’un, parkurun uğrak noktaları olacağı daha önceden açıklanmıştı. Parkurdaki yeni uğrak noktalarına bu sefer Bermuda eklendi. 

2017 America's Cup’a Bermuda ev sahipliği yapacak.

Basın toplantısında Bermuda adına açıklamalarda bulunan Michael Dunkley; Bermuda’nın mükemmel yelken koşullarına çok yakın olduğunu, halk için harika bir pit alanı olduğunu, tüm hazırlıkların yapılması ve konukların ağırlanması içinde benzersiz bir lokasyon olduğunu söyledi.

2017 America's Cup’a Bermuda ev sahipliği yapacak.

Dr Schiller basın toplantısında; mükemmel yelken koşulları ile birlikte sahilleri dolduracak izleyicilerin olmasını istediklerini, daha önceki Newport Rhode Island ve Freemantle Australia tecrübelerinde stadyum tarzı yarışların büyük ilgi çektiğini, yarış ile izleyicilerin bütünleştiğini, yarışanlarında bundan büyük haz aldığını, işte bu nedenlerle Bermuda’nın seçildiğini açıkladı.

Resmi açıklamalarda bunlar ifade edilmiş olsa da, Bermuda’nın seçilmesinde pek çok başka neden olduğu fısıltı gazetelerinde yayılmış durumda. Bunların başında vergi ve televizyon olanakları geliyor. Büyük bütçeler ile yarışan takımların, bir vergi cennetinin ev sahipliği yaptığı yerden start alması bütçelerde büyük rahatlama getirecektir. Ayrıca, daha büyük bir kent yerine daha ufak bir kentten start almak kentin tüm ilgi ve alakasını da yarış üstünde odaklayacaktır. 

2017 America's Cup’a Bermuda ev sahipliği yapacak.

Televizyon yayın hakları konusunda da Bermuda’da büyük avantajlar bulunuyor. Ayrıca, coğrafi konumu itibarıyla, gerek Avrupa gerekse Amerika ile saat farkları konusunda televizyon yayınlarında avantaj sağlayan bir noktada bulunuyor. Bir turizm cenneti de olan adanın America's Cup ile de adı gerek televizyon yayınları, gerekse yarış döneminde adayı ziyaret edecek binlerce yelken sever ile daha da çok duyulacak. Televizyon ve saat dilimi konusu belki de bu boyuttaki bir organizasyon en can alıcı konu. Çünkü, sponsorlar da en çok bu konuya dikkat ediyorlar.
 


YASAL UYARI: Haberin kopyalanması yasaktır. Haber sadece yatvitrini.com’a link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalayanlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.
Yorumlar
 
Görüntülenecek kayıt yoktur.
Yorum Ekle

Yorum ekle

Gönder

TÜMÜDiğer Haberler
Sosyal Medya‘da Bizi Takip Edin!

ok

Satış Sözleşmesi | Kullanım Koşulları | Gizlilik İlkeleri | Site Haritası

© Copyright 2012, Tüm hakları saklıdır.

carpoint