Satılık Tekneler

2016 Yacht Show Eurasia Başladı
5/5/2016 2016 Yacht Show Eurasia Başladı
Denize ve teknelere tutkuyla bağlı olanlar için, Tuzla Viaport Marina’da düzenlenen Yacht Show Eurasia Fuarı’nda, servet değerinde lüks yatlar görücüye çıktı. Kapılarını 4 Mayıs günü VIP misafirlere açan Yacht Show Eurasia Fuarı, bugünden itibaren ziyaretçilere açılıyor.

yacht-show-eurasia

Fuarda, uzunluğu 3 metre ile 40 metre arasında değişen 200 tekne ve yat bulunuyor. Ayrıca, 25 milyon TL değerindeki yat yüzde 50 indirimle alıcısını beklerken, en ucuz tekne 3.500 TL’ye satılıyor. 


Yacht Show Eurasia Fuarı’nda satışa çıkartılan en dikkat çekici yatlardan, yapımı yeni tamamlanan 27 metre boyundaki Seleda, ilk kez görücüye çıkıyor. Seleda, son zamanların trendi olan trawler tarzına yakın bir dizayna sahip. 2 güverteden oluşan teknede 7 kabin ve 30 metrekarelik salona var. Fiyatı ise 29 milyon TL.

Bir diğer gösterişli yat ise, 24 metre boyunda ve 6.20 metre genişliğindeki Magnolia, ahşap lamine olarak tasarlanmış. Teknede 4 kabin bulunmaktadır. Klasik çizgilere sahip olan teknenin ana güvertesinde salon, mutfak ve yemek odası yer alırken, yemek odasının panaromik görüş açısı dikkat çekici ve fiyatı 22,5 milyon TL.

yacht-show-eurasia-2 yacht-show-eurasia-3

40 metre uzunluğundaki 2012 model mega yelkenli Cobra MS Infinity, iç ve dış yaşam mahallerinin genişliği ve farklı tasarımıyla öne çıkıyor. İkinci el olarak 19 milyon TL’ye satışa çıkan yelkenli, iç dekoruyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Fuara ilişkin bilgi veren, Mengi Yay Yachts Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Mengi; “Tuzla’da ilk defa düzenlenen bir fuara katılmanın heyecanını yaşıyoruz. İki teknemiz var. Biri 27 metre, biri 24 metre. Birinin fiyatı 25 milyon, tabi ciddi indirimleri var. Diğeri de 22 milyon TL civarlarında yüzde 50’ye varan indirim var” dedi.

Fuarın en ilgi çeken teknelerden biri, uzaktan kumanda ile kontrol edilebilen Angel isimli tekne oldu. 450 bin Euro değerinde olan teknenin sahibi Eray Bulut, şöyle konuştu; “Bu kumanda radyo frekanslarını kullanarak içindeki makineleri kullanmaya yarıyor. Sonra tekneye bağlanmış mevcut olan ana makineleri, manevra pervanelerini tek bir kumandadan kullanabiliyorsunuz. Bu da size, teknenin herhangi bir yerinden ya da teknenin dışından kolaylıkla manevra yapmanıza yardımcı oluyor.” dedi.

yacht-show-eurasia-4 yacht-show-eurasia-5

Herkesi fuara davet ettiklerini belirten VIA Fuarcılık fuarlar direktörü Dilek Karaduman ise, şunları söyledi; “Dünyada kendi marinasında fuar yapan tek fuarcılık şirketiz. Dolayısıyla bunun vermiş olduğu güç ve enerji var yatırımcı ve ziyaretçiye yansıyan. Çünkü burası sadece bir marina değil aynı zamanda bir sosyal yaşam alanıdır. Tekne almak isteyen ya da teknesiyle gelmek isteyen misafirlerimiz, aynı zamanda Tema Park’ta vakit geçirebilir, akvaryumu gezebilir, alışveriş merkezinde alışveriş yapabilir. Birçok fırsatı aynı anda sunuyoruz.”

Kapılarını 4 Mayıs günü VIP misafirlere açan Yacht Show Eurasia Fuarı, 10 Mayıs 2016 Salı gününe kadar ziyaretçilere açık olacak.



YASAL UYARI: Haberin kopyalanması yasaktır. Haber sadece yatvitrini.com’a link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalayanlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.
Yorumlar
 
Görüntülenecek kayıt yoktur.
Yorum Ekle

Yorum ekle

Gönder

TÜMÜDiğer Haberler
Sosyal Medya‘da Bizi Takip Edin!

ok

Satış Sözleşmesi | Kullanım Koşulları | Gizlilik İlkeleri | Site Haritası

© Copyright 2012, Tüm hakları saklıdır.

carpoint