Satılık Tekneler

2016 XCAT Yarış Takvimi Açıklandı
2/2/2016 2016 XCAT Yarış Takvimi Açıklandı
Hızlı, yeni parkurlar ve heyecan verici yerler, 2016 sezonunda UIM XCAT World Powerboat Series yarışlarının takvimine ekleniyor. Avrupa’nın en nefes kesici görüntülere sahip bir buzul gölü olan İsviçre’nin Lugano Gölü, yedi yarıştan oluşacak şampiyonanın kesinlikle en ilgi çekici yarışı olmaya aday. XCAT yönetiminin henüz yerlerini tam olarak açıklamadığı, Asya kıtasındaki iki yarışın da büyük çekişmelere sahne olması bekleniyor.

2016-XCAT-Yarış

XCAT World Series, offshore yarışları gerçekten görsel olarak deniz üzerindeki hızın izlenebildiği, dıştan takma çift motor kullanan karbon fiber tekneler ile gerçekleşen ve parkurdaki hızlarının zaman zaman 200 km/saat’e kadar çıktığı bir heyecan fırtınası. 

2016-XCAT-Yarış-2

2015 yılında XCAT World Series offshore yarışları, ilk kez Portekiz ve Avustralya’da düzenlenmişti. Avustralya’nın Gold Coast kentinde Ağustos ayında düzenlenen yarışlar, 750 milyon televizyon izleyicisine ulaşarak bir rekor kırmıştı.

2016-XCAT-Yarış-3

Daha geçen yılki mücadelenin heyecanı üzerlerinden atılmadan, XCAT World Series offshore yarışlarının 2016 yarış takvimi açıklandı. Takvimde ilk sırayı alan, Birleşik Arap Emirliklerinin Umman Körfezi’ndeki emirliği Fujairah (Füceyre), 7-8 Nisan 2016 tarihlerindeki yarışa ev sahipliği yapacak. Şampiyona 15-16 Nisan tarihlerinde, ülkenin diğer emirliği Dubai’de devam edecek. 

2016-XCAT-Yarış-4

Hız Festivali 4-5 Haziran’da, İsviçre'de Lugano gölünde 3. ayağını gerçekleştirecek. Daha sonra ise şampiyonanın rotası Asya’ya dönecek. Nefes kesici yarışlar olması beklenilen Asya yarışları, 24-25 Eylül ve 8-9 Ekim tarihinde gerçekleşecek. BAE’nin başkenti Abu Dhabi'de, 2-3 Aralık tarihlerinde Dubai'de yapılması planlanan büyük final öncesinde, 17-18 Kasım tarihlerinde XCAT Serisinin sondan bir önceki turunda mücadele için kapışacaklar.

2016-XCAT-Yarış-Takvimi

Şampiyona takviminin açıklandığı toplantıda konuşan, XCAT serisi offshore yarışlarının organizatörü, WPPA’nın Başkanı Dr. Saif Al Ketbi; “2016 yılının yarış takvimini açıklamaktan dolayı büyük heyecan duyuyoruz. 2016 yılından büyük beklentilerimiz var. Önümüzdeki yıl muhteşem bir yıl olacak. Şampiyonaya ev sahipliği yapacak olan yeni şehirler ve yeni ülkeler ile birlikte, gerçekten olağanüstü bir sezon umuyoruz. Şampiyonanın televizyondan da canlı olarak yayınlanması sayesinde, bu büyük heyecana milyonlarca kişinin ortak olmasını da bekliyoruz.” dedi.



YASAL UYARI: Haberin kopyalanması yasaktır. Haber sadece yatvitrini.com’a link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalayanlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.
Yorumlar
 
Görüntülenecek kayıt yoktur.
Yorum Ekle

Yorum ekle

Gönder

TÜMÜDiğer Haberler
Sosyal Medya‘da Bizi Takip Edin!

ok

Satış Sözleşmesi | Kullanım Koşulları | Gizlilik İlkeleri | Site Haritası

© Copyright 2012, Tüm hakları saklıdır.

carpoint