Satılık Tekneler

2016 Singapore Yacht Show
4/26/2016 2016 Singapore Yacht Show

2016 Singapore Yacht Show harika bir havanın da etkisi ile geçtiğimiz pazar akşamı, geleneksel şekilde kornaların gürültüsü altında büyük bir satış sonucuyla tamamlandı. Singapore Yacht Show’un, Çin’de dahil olmak üzere Asya’nın en büyük yatçılık platformu olduğu konusunda tüm otoritelerce görüş birliğine varıldı.

2016-Singapore-Yacht-Show

2016 Singapore Yacht Show’un başarısında, beş muhteşem süperyat firmasının fuara katılmasının büyük etkisi oldu. Benetti 56 metre M/Y Lady Candy, Amels 55 metre uzunluğundaki M/Y La Familia süperyatları ile birlikte, Fraser Yachts’ın 50m M/Y Sensation ve Triple 8 süperyatları, Royal Denship’in 43,5 metre uzunluğundaki süperyatı ve Moonen üretimi 34m Azul süperyatları fuarın en ilgi çekici yatları oldular. 

2016-Singapore-Yacht-Show -2

Fraser Yachts’ın yetkilisi Lisa Peck, fuar ile ilgili olarak; “2016 Singapore Yacht Show’da yer alan süperyatlarımızın yanı sıra fuarda çok güçlü satış ekibimiz ile çalıştık. Her yatımıza karşı büyük bir ilgi vardı. Fuar sırasında ve sonrasında yaptığımız görüşmelerimizin, şov için çok başarılı olduğunu söylemeliyiz” dedi.

2016-Singapore-Yacht-Show -3

Fountaine Pajot Asya distribütörü Multihull Solutions firması, fuar sırasında 2,7 milyon Euro değerinde üç çok gövdeli yatın satışının tamamlandığını ve ilave olarak, gelecek hafta içinde tamamlanmasını bekledikleri 1,4 milyon değerinde iki yeni çok gövdeli yatın daha olacağını bildirdikten sonra açıklamasında Genel Müdür Mark Elkington; “Bu çok sıra dışı bir başarı, organizasyonunun başarısından çok etkilendik. 2016 Singapore Yacht Show gerçek bir bölgesel fuardı. Fuarda büyük ilgi gördük ve bu bizi fazlasıyla mutlu etti. Avustralya, Yeni Zelanda, Yeni Kaledonya ve Çin’de dahil olmak üzere Asya’daki tüm ülkelerden beklenmedik bir ilgi ile karşılaştık. Ziyaretçi kalitesi açısından baktığımızda, Asya’nın en büyük fuarı olduğunu söylememiz gerekir.” dedi.

2016-Singapore-Yacht-Show -4

2016 Singapore Yacht Show, pek çok yatın prömiyerine de sahne oldu. Özellikle cuma akşamı, Sunreef Supreme 68’in görkemli tanıtımı için Paris’ten özel olarak getirtilen ponpon kızların gösterisi çok ses getirdi. Renkli ışık gösterisi ve bir havai fişek gösterisi ile görkemli tanıtım daha da çok ses getirdi.

2016-Singapore-Yacht-Show -5

Fuarın en büyük katılımcısı ise, fuara 13,5 metre ile 27 metre arasında farklı ebatlardaki 11 yat ile katılan Princess Yachts, konuklarını ağırladığı yüzer platformdaki bar ve lounge ile de ilgiyi topladı. Princess Yachts International’ın uluslararası Pazarlama Müdürü Kiran Haslam; “Singapore Yacht Show’un her yıl aşamalı olarak büyümesi çok güzel ancak, bu yıl gerçekten çok özeldi. 11 yat ile katıldığımız fuardaki ziyaretçilerimizin yüksek kalitesi etkileyiciydi.” dedi.

2016-Singapore-Yacht-Show -6

Yeni tüketicileri çekmek için gerçekleşen bir çok sosyal etkinlikler, partiler, eğlenceler ve sadece online olarak izlenebilecek pek çok süperyatın içini gezmek, görmek büyük bir şans oldu. Tekne sahipleri ise, süperyat oyuncaklarından jeneratörlere ve diğer yat donanımlarına kadar ürünleri incelemek fırsatı buldular. MontAzure sponsorluğundaki VIP Lounge ve MTU tarafından hazırlanan, bir diğer VIP Lounge ise ikinci bir ambiyans ve eğlence noktası oldu.

2016-Singapore-Yacht-Show -7

Yeni yat prömiyerleri dışında Singapore Yacht Show, “Siyah ve Kırmızı” gala yemeğindeki, Singapur'un ilk ve en önemli burlesque sanatçı Sukki Singapora gösterisi ve ünlü caz şarkıcı Zoey Jones konseri ile de katılımcıları büyüledi.

2016-Singapore-Yacht-Show -8

2016 Singapore Yacht Show’un etkinlik organizatörü Andy Treadwell, Singapur’un bir yat fuarına ev sahipliği yapması konusunda; “Singapur, Asya’nın başlıca uluslararası iş merkezi olarak, kolay ulaşılabilir, müşterilerin yat satın alma dışında kendi işleri ile de ilgilenebilecekleri bir merkez. Şimdiden çok başarılı ortaklarımız ONE˚15 Marina Club, Sentosa Cove ve bizler 2017 yılında, 2016 yılından da başarılı bir fuar gerçekleştirmek için çalışmaya başladık.” diyor.



YASAL UYARI: Haberin kopyalanması yasaktır. Haber sadece yatvitrini.com’a link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalayanlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.
Yorumlar
 
Görüntülenecek kayıt yoktur.
Yorum Ekle

Yorum ekle

Gönder

TÜMÜDiğer Haberler
Sosyal Medya‘da Bizi Takip Edin!

ok

Satış Sözleşmesi | Kullanım Koşulları | Gizlilik İlkeleri | Site Haritası

© Copyright 2012, Tüm hakları saklıdır.

carpoint