Satılık Tekneler

2016 America’s Cup World Series Sezonu Açılıyor
2/9/2016 2016 America’s Cup World Series Sezonu Açılıyor

26-28 Şubat haftasonunu kapsayacak olan Louis Vuitton America’s Cup World Series, Umman yarış haftası, 2016 sezonunda planlanan 6 yarış haftasından ilki olacak.

AC45 modeli, tek tip foiling katamaranlarda America’s Cup ekiplerinin 6’sının da yer alacağı yarış parkuru, 2017’de Bermuda’da gerçekleşecek olan yarışmanın bir sonraki safhası için ilk adım olacak. 

America’s Cup World Series

Tümü, Yeni Zelanda’da Oracle Racing’in sahibi olduğu bir firma tarafından üretilen AC45 tipi foiling yarış katamaranları, tüm özellikleri ve detayları bire bir aynı olacak şekilde üretiliyor ve America’s Cup World Series filosunu oluşturuyor. America’s Cup World Series, match racing formatıyla yapılan ‘asıl’ America’s Cup yarışlarından farklı olarak filo yarışları halinde düzenleniyor. Geleneksel America’s Cup yarış formatı yine, ‘America’s Cup Sınıfı’ yatlar ile match racing şeklinde, 2017 Mayıs ayında Bermuda’da gerçekleşecek.

America’s Cup Sınıfı yatlar için takımlar kendi foil, pala ve kontrol sistemlerini tasarlayacak. Tasarım ekipleri tarafından karada yaşanacak olan bu muazzam rekabetin sonucunda, takımlar en iyi tasarımları ile birbirleriyle rekabet edecek. 


2016 America’s Cup World Series programı:

Maskat, Umman - Şubat 27-28

New York, ABD - Mayıs 7-8

Chicago, ABD - Haziran 11-12

Portsmouth, Britanya - Temmuz 23-24

Toulon, Fransa - Eylül 10-11

Tokyo - Kasım - To be confirmed -

 


YASAL UYARI: Haberin kopyalanması yasaktır. Haber sadece yatvitrini.com’a link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalayanlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.
Yorumlar
 
Görüntülenecek kayıt yoktur.
Yorum Ekle

Yorum ekle

Gönder

TÜMÜDiğer Haberler
Sosyal Medya‘da Bizi Takip Edin!

ok

Satış Sözleşmesi | Kullanım Koşulları | Gizlilik İlkeleri | Site Haritası

© Copyright 2012, Tüm hakları saklıdır.

carpoint