Satılık Tekneler

2015 Transatlantik Yarışı
6/2/2015 2015 Transatlantik Yarışı
Newport, Rhode Island’dan Büyük Britanya’nın en güneyindeki nokta, The Lizard’a 2800 deniz mili mesafeli, Transatlantik Yarışı'na 41 tekne kayıt verdi. En son 2011 senesinde organize edilen büyük yarış, Amerikalı yazar Mark Twain’in şu sözleriyle hatırlanıyor: ‘Bundan yirmi yıl sonra, yaptığınız şeylerden daha ziyade, yapmadığınız şeyler için hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Oyüzden koltuk halatlarını çözün ve güvenli limandan çıkın. Yelkenleriniz rüzgarla dolsun ve siz keşfedin, hayal edin.’

2015-Transatlantik-Yarış

Royal Yacht Squadron, New York Yacht Club, Royal Ocean Racing Club ve Storm Trysail Club tarafından organize edilen Transatlantik Yarışı; 28 Haziran, 1 Temmuz ve 5 Temmuz olmak üzere üç ayrı start ile koşulacak. Birbirinden farklı boylar ve klasmanlarda yelkenli yatların katılacağı yarıştaki, farklı start zamanları, İngiltere’deki finişe, yatların mümkün olduğunca birlikte varmaları için düzenleniyor. 15-20 gün içerisinde finiş vermesi planlanan yatlar ilk olarak start alacak. Son start ise 6 gün, 22 saat, 8 dakika ve 2 saniyelik rekoru kırabilecek yatlar için verilecek. Bu rekor 2011’deki yarışta, George David’in Rambler 100 teknesi tarafından kırılmıştı. 

Yarışın ödül töreni ise, Royal Yacht Squadron’ın Cowes Castle’daki kulüp binasında gerçekleşecek. Tören Tarihi de 24 Temmuz. 

2015 Transatlantik Yarışı Katılımcı listesi için TIKLAYINIZ...
 


YASAL UYARI: Haberin kopyalanması yasaktır. Haber sadece yatvitrini.com’a link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalayanlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.
Yorumlar
 
Görüntülenecek kayıt yoktur.
Yorum Ekle

Yorum ekle

Gönder

TÜMÜDiğer Haberler
Sosyal Medya‘da Bizi Takip Edin!

ok

Satış Sözleşmesi | Kullanım Koşulları | Gizlilik İlkeleri | Site Haritası

© Copyright 2012, Tüm hakları saklıdır.

carpoint