Satılık Tekneler

2015 Avrasya Boat Show Açıldı
2/13/2015 2015 Avrasya Boat Show Açıldı
CNR Avrasya Boat Show, basın ve özel konuklar için düzenlenen açılış töreni sonrasında VIP ziyaretçilere kapılarını açtı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfü Elvan’ın konuşmaları sonrasında, 2015 Avrasya Boat Show’un açılış kurdelesi hep beraber kesildi.

2015 Avrasya Boat Show Açıldı

Fuarın açılışına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın yanı sıra, CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) Başkanı Alparslan Sirkecioğlu, Deniz Ticaret Odası Başkanı Metin Kalkavan katıldı. 

Fuarın açılış töreninde Pozitif Fuarcılık Genel Müdürü'nün ''hoş geldiniz'' konuşması sonrasında Dentur Başkanı Alpaslan Sirkecioğlu, sektörün sorunlarını dile getiren bir konuşma yaptı. Daha sonra kürsüye gelen Deniz Ticaret Odası Başkanı Metin Kalkavan da, yine sektörün sorunlarını ve yapılması gerekenleri ifade eden bir konuşma yaptı.

2015 Avrasya Boat Show Açıldı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfü Elvan ise konuşmasında fuarın, sektörün bilgi ve deneyim miktarının önemli bir göstergesi olacağını söyleyerek, içinde bulunduğumuz coğrafyanın potansiyelini ortaya çıkartacak bir platformun açılışını yapmaktan duyduğu mutluluğu belirtti. Bakanlığın denizcilik konusunda ilgili kurum ve STK’larla birlikte çalışarak belirlediği bir yol haritasının bulunduğunu, bu yol haritasına göre hızlı bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Öncelikli konularından ilkinin koster filosunun yenilenmesi olduğunu, bir diğer konunun ise yat ve gemi üretimi konusunda tersanelerin teminat vermesi konusu olduğunu sözlerine ekledi.

Lütfü Elvan konuşmasının sonunda bakanlığının üzerinde çalıştığı konulara ilişkin bilgiler verirken, gezi tekneleri, tersane, kıyı tesisi, piyasa denetim ve gözetim yönetmeliklerinin yenilendiğini, Avrupa Birliği normları doğrultusunda düzenlendiğini açıkladı.

2015 Avrasya Boat Show Açıldı

Bakan Elvan konuşmasında; “Denizcilerin bizi iyi takip etmelerini istiyoruz. Türkiye, denizcilik konusunda bugünkü konumundan çok daha iyi yerlere kısa sürede gelecektir. Bir müjdeyi de burada vermek istiyorum.Tekne, yat ve gemi tasarımı, teşvik sisteminin güçlendirilmesi konusunda çalışmalarımızın sonuna geldik. Destek miktarında artırıma gidiyoruz. En geç 10 gün içinde bu konuda resmi açıklamayı yapacağız.” dedi. 

Milyon dolarlık yat ve teknelerden, balıkçılık malzemelerine, tekstil ürünlerinden, tekne boya malzemelerine kadar sektöre ait tüm aksesuar ve ekipmanların sergilendiği CNR Avrasya Boat Show, Cumartesi gününden itibaren ziyarete açılacak ve 22 Şubat Pazar günü sona erecek.

yatvitrini.com
 


YASAL UYARI: Haberin kopyalanması yasaktır. Haber sadece yatvitrini.com’a link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalayanlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.
Yorumlar
 
Görüntülenecek kayıt yoktur.
Yorum Ekle

Yorum ekle

Gönder

TÜMÜDiğer Haberler
Sosyal Medya‘da Bizi Takip Edin!

ok

Satış Sözleşmesi | Kullanım Koşulları | Gizlilik İlkeleri | Site Haritası

© Copyright 2012, Tüm hakları saklıdır.

carpoint