Satılık Tekneler

2014 Cannes Yachting Festival kapılarını açtı
9/9/2014 2014 Cannes Yachting Festival kapılarını açtı cannes yachting festival 2014

Cannes Yat Festivali (Festival de la Plaisance de Cannes) olarak bilinen dev organizasyonun bu yıl 37.’si düzenleniyor. YatVitrini.com'un resmi basın partneri olduğu ve Avrupa’nın ‘suda’ yapılan en büyük yat fuarı olan Cannes Yachting Festival,bugün itibarı ile kapılarını ziyaretçilerine açmış bulunuyor. Uluslararası dünyanın önde gelen firmalarının katıldıği fuarda hibrit dizel-elektrikli modeliyle Benetti Tradition Supreme 108, 58 HT Chaseboat, Riva Mythos 133, Lagoon 630 Motor Yacht, Fransız üreticiJeanneau’nun ilk Oceanis 60’ı gibi birçok model ilk kez görücüye çıkıyor. Ek olarak 500’den fazla yeni ve 50’den fazla ikinci el tekne fuarda sergileniyor. 

cannes-yachting-festival

Yeni ismi ve yenilenen yüzüyle bu yıl ziyaretçilerine kapılarını açan Cannes Yat Festivali birçok yeniliğe sahip. Nice-Côte d’Azur Chamber of Commerce and Industry tarafından yenilenenCannes marinaları misafirlerinin yüzünü güldüreceğe benziyor. 50 bin'den fazla ziyaretçinin beklendiği yat festivalinin düzeninde de yenilikler var. Bu sene 8 ayrı bölüme ayrılan Cannes Yat Festivali iki ayrı marinaya dağılmış durumda. Farklı renkler ve isimlerle ayrılan bölümleri gezmek daha basit olacak.


www.cannesyachtingfestival.com

http://www.cannesyachtingfestival.com/



YASAL UYARI: Haberin kopyalanması yasaktır. Haber sadece yatvitrini.com’a link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalayanlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.
Yorumlar
 
Görüntülenecek kayıt yoktur.
Yorum Ekle

Yorum ekle

Gönder

TÜMÜDiğer Haberler
Sosyal Medya‘da Bizi Takip Edin!

ok

Satış Sözleşmesi | Kullanım Koşulları | Gizlilik İlkeleri | Site Haritası

© Copyright 2012, Tüm hakları saklıdır.

carpoint