Satılık Tekneler

2014 – 2015 Barcelona World Race devam ediyor
1/11/2015 2014 – 2015 Barcelona World Race devam ediyor

Barcelona’dan start alan iki kişiden oluşan ekiplerle yarışan Imoca 60 tipi tekneler, ekvatora yaklaşıyorlar. 11 gündür yarışan ekipler henüz birbirinden kopmuş değil. Renault Captur teknesindeki Jörg Riechers ve Sebastienm Audigane filonun şuanki lideri.

Barcelona world race

İkişer kişiden oluşan ekipler, 8 Imoca 60 ile tahmini 3 aylık bir süre boyunca yarışacaklar. Ciddi penaltı kurallarının hakim olduğu yarışta dışarıdan herhangi bir yardım almak kesinlikle yasak. 3 aylık süre zarfında teorik olarak 23 bin deniz mili mesafe katedecek olan yelkenciler Ümit Burnu’nu iskelede, Güney Kutupları’nı ise sancakta bırakarak dünya turunu tamamlayacak ve finişi yine Barcelona’da verecekler. Yarışın favorilerinden Hugo Boss teknesiyle Alex Thomson ve Pepe Ribes şuanda ikinci sırada. Jean Le Cam ile Bernard Stamm’in oluşturduğu Cheminees Poujoulat ekibi ise üçüncü sırada. Ticaret Rüzgarları’nın hafiflediği şu sıralarda filonun mağruz kaldığı rüzgar şiddeti yaklaşık 15 knot civarında.  


www.barcelonaworldrace.org



YASAL UYARI: Haberin kopyalanması yasaktır. Haber sadece yatvitrini.com’a link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalayanlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.
Yorumlar
 
Görüntülenecek kayıt yoktur.
Yorum Ekle

Yorum ekle

Gönder

TÜMÜDiğer Haberler
Sosyal Medya‘da Bizi Takip Edin!

ok

Satış Sözleşmesi | Kullanım Koşulları | Gizlilik İlkeleri | Site Haritası

© Copyright 2012, Tüm hakları saklıdır.

carpoint